Vi är

Mikael Söderlund

mikael@urbanadvisors.se
072-700 82 20
Mikael är grundare av Sthlm Urban Advisors. Han har arbetat sedan 2009 som rådgivare åt framförallt fastighets- och byggbolag med fokus på att hjälpa uppdragsgivare att bygga starka varumärken och utveckla deras affär i Stockholmsregionen. Han var mellan 2009–2016 partner i konsultbolaget Kreab. Dessförinnan hade Mikael en lång politisk karriär med tio år som borgarråd i Stockholms stad samt flera olika förtroendeuppdrag inom Moderaterna. Mikael har en kandidatexamen i statsvetenskap från Stockholms universitet.

Ingela Lindh

ingela@urbanadvisors.se
070-151 52 39
Ingela är Sthlm Urban Advisors arbetande styrelseordförande. Ingela är arkitekt från Kungliga tekniska högskolan och har en lång karriär inom Stockholms stad bakom sig, där hon började som borgarrådssekreterare och slutade som stadsdirektör. Hon har en mycket lång erfarenhet av att arbeta med stadsbyggnads- och stadsutvecklingsfrågor, både i Stockholms stad och som representant i flera regionala nätverk, inte minst genom Stockholms- och Sverigeförhandlingen.

Cecilia Elovsson

cecilia@urbanadvisors.se
070-333 01 98
Cecilia är byråchef på Sthlm Urban Advisors. Cecilia har över 10 års erfarenhet av stadsutvecklingsfrågor, senast i rollen som kommunikationschef på finansroteln i Stockholms stad med ansvar för strategisk kommunikation, opinionsbildning, kriskommunikation och medierelationer. Dessförinnan ansvarade hon för public affairs och kommunikation på AMF Fastigheter, med fokus på stadsutvecklingsprojekt i Stockholm och Sundbyberg. Cecilia inledde sin karriär hos kommunikationsrådgivaren Kreab. Cecilia har en fil. mag i statsvetenskap och kommunikation från Uppsala universitet.

Joakim Bergquist

joakim@urbanadvisors.se
073-080 91 10
Joakim finns hos oss genom vårt samarbete med UrbanWorks. Han är planeringsarkitekt med fokus på hållbara och innovativa system och fördjupar sig gärna inom samhällstrender och värderingsförändringar som påverkar både stad och landsbygd. Han medverkar ofta som rådgivare, arbets- och processledare och förslagsställande arkitekt.

Mark Bergkvist

mark@urbanadvisors.se
072-741 87 76
Mark är copywriter och projektledare samt kontorsansvarig på Sthlm Urban Advisors. Han har en examen i copywriting från Forsbergs Skola och har även studerat marknadskommunikation och PR på Stockholms universitet. Med en bakgrund inom reklam och kommunikation har Mark jobbat både som copywriter och redaktör, senast hos The Forumist Magazine.

Dante Ljung

dante@urbanadvisors.se
073-432 11 41
Dante är juniorkonsult och analytiker på Sthlm Urban Advisors. Han har en kandidatexamen i statsvetenskap från Umeå universitet och har även studerat statsvetenskap på avancerad nivå vid Uppsala universitet. Han har även stort intresse för amerikansk politik och historia.